当Carifermo 银行的首席执行官打电话给我们这个项目时,第一感觉是难以在这样一个充满建筑元素的地方工作,如柱子,天花板和巨大的楼梯,以及充满各种不同的珍贵材料(特别是大理石的种类)。

出于这个原因,并欣赏和突出给定的空间,我们认为,我们应该考虑作为一个新项目,一个项目内的项目进行。提供的环绕是景观,而我们的行动则是建筑!

因此,我们决定通过混合冷暖材料来提供透明度和整体区域的愉悦景观,并与周围环境建立视觉联系,将银行转变为家庭和温馨的地方。

When the Carifermo CEO called us for that project, the first feeling was the difficulty to work in such a place full of architectural elements such as pillars, ceiling and huge stairs and full of different and precious materials (especially the variety of the marble).
For that reason and to appreciate and highlight the given space, we have thought that, we should have thought as a new project, a sort of a project inside a project. The provided surround, is the landscape while our action is the building!
So we decided to do that by mixing cold and warm material both to give transparency and a pleasant view of the overall area and to create a visual connection with the surround, transforming the bank into a domestic and welcoming place.

Photo by Giacomo Vesprini

(Visited 47 times, 1 visits today)